tiistai 11. heinäkuuta 2017

lomastartti Ähtärissä

Kesälomani starttasi parhaalla mahdollisella tavalla. Lähdimme ystäviemme kesämökille Ähtäriin nauttimaan ulkoilmasta, saunomisesta ja pulahduksista kylmään jokiveteen. Ähtärin mökistä olen kirjoittanut aikaisemminkin (kliks ja kliks). On se vaan niin täydellinen paikka viettää aikaa minä aikana tahansa vuodesta, enkä edelleenkään ihmettele, että ystävämme näin myös tekevät. 

Käytiin Ähtärin eläinpuistossa, kesämarkkinoilla ja päästiin jopa ysäritunnelmaan Aikakoneen keikalla (juu, oikeasti, Aikakoneen keikalla). Tehtiin sangriaa, pelailtiin ulkopelejä, syötiin hyvin, nukuttiin pitkään. Sellaista leppoista olemista. 

Kippis ystävyydelle, lomalle ja kesälle!
Inha-joki
Herkkuja ja ihania vanhoja tavaroita mökillä
Yhtenä matkakohteena oli myös Myllymäen antiikki ja rompe -vanhan tavaran myymälä (kliks). Ystävämme tiesivät, että me pidämme kovasti kaikesta vanhasta, niin tämä myymälä oli kyllä täynnä juurikin sitä. Lämmin suositus vanhan tavaran liikkeisiin mieltyneille matkaajille.

Meidän mukaamme tarttui kaksi vanhaa koulutaulua. Nämä taulut odottelevat vielä kehystykseen pääsyä, kun reunat olivat sen verran haperossa kunnossa. Sitten täytyykin pohtia mille seinälle nämä ihanakadulla päätyvät.

Eilen palailtiin Tampereelle Ähtärin matkaltamme ja tänään tulikin tuossa ostettua extempore lennot Krakovaan heinäkuun lopulle. Ja hieman polttelisi lähteä Tallinnaan muutamaksi päiväksi myös. Lompakolle lomat tuntuvat tekevän aina ison loven, mutta nyt nautitaan täysillä kun voidaan. Kyllä niitä laskuja voi sitten maksella koko pitkän harmaan syksyn (kuuluisat viimeiset sanat). :D

Mitäs lomasuunnitelmia teillä muilla on tälle kesälle?
Aurinkoista ja levollista lomaa teille kaikille!
-Saija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti